DOSTAVA

Spletna trgovina Artefakt sprejema naročila 24 ur na dan. Naročeno blago (plačano po povzetju, preko Paypala ali s plačilno kartico) odpošlemo v 1-3 delovnih dneh. Naročila, ki imajo označeno plačilo po predračunu pošljemo, ko prejmemo nakazilo na TRR SI56 6100 0002 2503 280. Naročilo tako prejmete v roku  2-4 dni od dneva oddaje naročila. Naročila dostavlja  Pošta Slovenije. Za morebitne zamude zaradi nepredvidenih prometnih ali logističnih problemov, ki so odgovornost dostavne službe, se opravičujemo.

Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli v naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni na navedenem naslovu, vam bo pismonoša pustil obvestilo, pošiljko pa lahko najkasneje v 15 dneh prevzamete na najbližnji pošti.

Stroški dostave znašajo 2,90 € v primeru plačila na naš TRR, s plačilno kartico ali preko Paypal-a in so enotni za celotno Slovenijo. V primeru, da vrednost nakupa presega 50 € je poštnina brezplačna (označite možnost brezplačna poštnina, ki se vam izbiše na blagajni).

Če želite plačati po povzetju, poštnina znaša 3,70 €. Ob prevzemu pa plačate še provizijo, ki jo zaračuna Pošta Slovenije za plačilo – to je 1,07 % vrednosti odkupnine oz. najmanj 1,06 € (ta strošek ni zajet v izračunano poštnino 3,70 €). V primeru druge izbire plačila (plačilo na transakcijski račun, plačilo s kreditno kartico, plačilo po PayPal-u in G-pay) te provizije ne plačate. V primeru, da nakup presega 60 € je poštnina brezplačna (znesek za poštnino 3,70 € odbijemo, ko izstavimo račun).

Stroški dostave za Hrvaško znašajo 5 €. V primeru, da nakup presega 90 € je poštnina brezplačna.

Stroški dostave za ostale evropske države znašajo 8 €. V primeru, da nakup presega 120 € je poštnina brezplačna.

Translate »
Scroll to Top