DOSTAVA

Spletna trgovina Artefakt sprejema naročila 24 ur na dan. Naročeno blago (plačano po povzetju, preko Paypala ali s plačilno kartico) se odpošlje še isti dan ali najkasneje naslednji delovni dan. Naročila, ki imajo označeno plačilo po predračunu pošljemo, ko prejmemo nakazilo na TRR SI56 6100 0002 2503 280. Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo odposlana prvi delovni dan. Pri izdelkih, kjer je posebej označen daljši dostavni rok se upošteva le-ta. Morebitne zamude zaradi nepredvidenih prometnih ali logističnih problemov je odgovornost dostavne službe.

Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli v naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni na navedenem naslovu, vam bo pismonoša pustil obvestilo, pošiljko pa lahko najkasneje v 15 dneh prevzamete na najbližnji pošti.

Stroški dostave znašajo 2,70 € v primeru plačila na naš TRR, s plačilno kartico ali preko Paypal-a in so enotni za celotno Slovenijo. V primeru, da vrednost nakupa presega 50 € je poštnina brezplačna (označite možnost brezplačna poštnina, ki se vam izbiše na blagajni).

Če želite plačati po povzetju, poštnina znaša 3,50 €. Ob prevzemu pa plačate še provizijo, ki jo zaračuna Pošta Slovenije za plačilo – to je 1,07 % vrednosti odkupnine oz. najmanj 1,06 € (ta strošek ni zajet v izračunano poštnino 3,50 €). V primeru druge izbire plačila (plačilo na transakcijski račun, plačilo s kreditno kartico, plačilo po PayPal-u in G-pay) te provizije ne plačate. V primeru, da nakup presega 60 € je poštnina brezplačna (znesek za poštnino 3,50 € odbijemo, ko izstavimo račun).

Stroški dostave za Hrvaško znašajo 5 €. V primeru, da nakup presega 90 € je poštnina brezplačna.

Stroški dostave za ostale evropske države znašajo 8 €. V primeru, da nakup presega 120 € je poštnina brezplačna.

Blago je možno po predhodnem dogovoru – napiši pod opombo naročila na blagajni –   prevzeti na sedežu podjetja Vavpotičeva 7, 1241 Kamnik ali v Mengšu na Levčevi ulici.

Pri oddaji naročila obvezno označi tudi osebni prevzem.

Plačilo v tem primeru je zaenkrat možno le s predhodnim nakazilom na transakcijski račun podjetja ali preko Pay Pal-a. V kratkem bo možno tudi plačilo z gotovino.

Takoj, ko bodo izdelki pripravljeni, sporočimo na vaš elektronski naslov, da se dogovorimo za prevzem.

Translate »
Scroll to Top