Dišeči stožci OGNJENI ZMAJ

2.19

Z vonjem ZMAJEVE KRVI

Ni na zalogi

Obvestite me, ko bo spet na zalogi.

Šifra: INC333 Kategorije: , , , Oznake: , ,

Dišeči stožci FIRE DRAGON – OGNJENI ZMAJ z vonjem ZMAJEVE KRVI in kovinskim podstavkom.

Zmajeva kri (angl. Dragon’s blood) je naravna rastlinska smola temno rdeče barve. Smolo pridobivajo iz različnih vrst tropskih dreves, ki se imenujejo zmajeva drevesa. Omenjena smola se že tisočletja uporablja v različne namene. Obstajajo zapisi o njegovi uporabi med starimi Grki in Rimljani ter v Indiji, na Kitajskem in na Bližnjem vzhodu. V nekaterih čarovniških tradicijah se Zmajeva kri uporablja za zdravljenje, zaščito in izganjanje. Številne poganske kulture verjamejo, da dodajanje Zmajeve krvi drugi mešanici zelišč poveča potencial prvotne mešanice. Zmajeva kri je prav tako koristna za čiščenje prostora. Ima močan, nekoliko sladek vonj, za razliko od vanilije in začimb.

V paketu je pribl. 15 stožcev, ena stožec deluje pribl. 30 minut.

Navodila za uporabo: Prižgite konico stožca, ko konica zažari, upihnite plamen in stožec pazljivo postavite v stojalo. Preverite, da je stožec zares ugasnjen, ko zavržete ostanek.

Varnostno pozorilo: Uporabljajte samo s podstavkom oz. stojalom za dišeče stožce. Ne uporabljajte v bližini vnetljivih materialov. Prižgite in uporabljajte samo v dobro zračnih prostorih. Hranite in uporabljajte izven dosega otrok in živali. Nikoli ne pustite prižgane dišave brez nadzora.

Lastnosti stožcev:

  • Motiv: Zmaj
  • Material: Naravna rastlinska smola
  • Barva: Rjava
  • Vonj: Zmajeva kri (rastlina angl. Dragon Blood)
  • Kategorija: Čarobna aroma
  • Dolžina: 3 cm x 1,3 cm
  • Artikel: Dišeči stožci

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dišeči stožci OGNJENI ZMAJ”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Translate »
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com